Savanne Bostour

White beachWitte stranden horen eigenlijk niet bij Suriname, maar toen iemand in 2004 een zandstrand liet aanleggen langs de Surinamerivier bleek het een groot succes.Binnen een paar jaar was White Beach uitgegroeid tot een populaire toeristenbestemming in Suriname. En dat is niet voor niets!


Op het opgespoten zandstrand langs de Surinamerivier vind je Caribische hutten en grote palmbomen. Plotseling krijg je het gevoel dat je niet in Zuid-Amerika bent, maar ergens op een Caribisch eiland. Het enige waaraan je kunt zien dat je je toch echt in Suriname bevindt is de kleur van het water langs het strand: niet zeeblauw, maar tropisch bruin. De kleur van het water doet natuurlijk niets af aan het zwemgenot! Bovendien heb je een schitterend uitzicht op het Surinaamse regenwoud aan de andere zijde van de rivier.


Zwemmen in de Surinamerivier bij White Beach kan probleemloos: om enge vissen als piranha’s buiten te houden, is er een groot net gespannen in de rivier. Achter het net is meer dan genoeg ruimte om het luieren op het strand af te wisselen met een verkoelende duik.Op White Beach is alles voorbereid op de wensen van toeristen. Kinderen zullen zich prima kunnen vermaken. Je kunt natuurlijk je eigen eten meenemen, maar er is een restaurant aanwezig voor als je honger begint te krijgen. Daarnaast is er een bar en vind je er douches.

Vooral als je in het regenseizoen White Beach bezoekt, zul je erachter komen dat de hutten een tweeledig doel hebben: je kunt erin schuilen voor de felle zon, maar ook voor de regen. Hoewel, als het begint te regenen is het eigenlijk juist een aanrader om in het water van de Surinamerivier te springen. Zwemmen in een tropische bui is heerlijk verfrissend!

White Beach ligt vrij dichtbij de hoofdstad Paramaribo. Op nog geen drie kwartier rijden buiten de stad, bij het plaatsje Domburg, vind je het tropische zandstrand.Je kunt de schaduwhutten en hangmaten huren.


Programma :

Per bus vertrekken we uit Paramaribo richting het zuiden, waar we na ongeveer 45 minuten rijden aankomen op het White Beach Resort.

U wordt wegwijs gemaakt op het complex en wordt meegenomen naar een strandhut. De strandhut kan gedurende de rest van de dag als uitvalsbasis dienen. U kunt er ook voor kiezen om gewoon lekker op het strand te liggen of in een hangmat onder de bomen. Vanuit de pier van White Beach Resort kunt u ook een hengeltje uitgooien in de hoop een vis aan de haak te slaan.
Rond lunchtijd kunt u van een warme maaltijd in het restaurant genieten.
Tegen het eind van de middag vertrekt u weer richting Paramaribo.

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.


WAT IS INBEGREPEN ?


Verblijf

  • Alle overnachtingen zijn inclusief ontbijt, tenzij anders aangegeven
  • Bij verblijf in het binnenland zijn alle maaltijden (incl. koffie, thee en water) inbegrepen.

Excursies

  • Tijdens alle tours en excursies wordt u begeleid door een Nederlands sprekende gids.
  • Tijdens de trips naar het binnenland is het vervoer, lodge en standaard excursieprogramma inbegrepen

Informatie

  • Na bevestiging ontvangt u een pakket met alle informatie en reisbescheiden per post. 
  • Wij houden tijdens de reis constant contact. U kunt dus tijdens uw reis altijd contact met ons of onze lokale vertegenwoordigerS\s opnemen.

Belasting

  • Toeristenbelasting en omzetbelasting bij de accommodaties is inbegrepen