Wie zijn wij ?

Team NL : Edward en Marijke & kinderen

Introductie van Edward en Marijke: Eigenaars van Travelsuriname


Edward:


Hallo! Ik ben Edward, geboren en getogen in het prachtige Suriname. Mijn jeugd in dit schitterende land is gevuld met onvergetelijke herinneringen: scoutingavonturen met vrienden, kamperen in het bos, voetballen op straat en spannende trips naar het binnenland. Deze ervaringen hebben mijn liefde voor Suriname alleen maar verdiept.


Mijn familie woont nog steeds in Suriname, en elk jaar keer ik meerdere keren terug om hen te bezoeken en opnieuw te genieten van alles wat het land te bieden heeft. In 1999 ontmoette ik Marijke, en sindsdien reizen we samen naar Suriname. Onze kinderen gaan al mee sinds ze drie maanden oud waren, en we zorgen ervoor dat alles wat wij aanbieden geschikt is voor alle leeftijden.


Iedereen die terugkomt uit Suriname spreekt vol lof over de adembenemende natuur en het ongedwongen, warme contact met de locals. Wij willen deze unieke ervaring graag met jou delen. Tijdens onze op maat gemaakte trips en tours maak je kennis met de schoonheid van Suriname en ontmoet je echte Surinamers. Jij bepaalt jouw eigen route en tempo, en wij staan klaar om jouw ideale reis te plannen.


Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend reisvoorstel. Wij willen niets liever dan onze liefde voor Suriname met jou delen en je laten ervaren wat dit bijzondere land te bieden heeft.


Marijke:


In 1999 leerde ik Edward kennen en ontdekte ik voor het eerst Suriname. Hoewel ik het land nog niet kende, zei ik meteen ja toen Edward voorstelde om het samen te verkennen. We verbleven drie weken bij zijn ouders, en een week daarvan brachten we door in de jungle. Het was een overweldigende ervaring die ik sindsdien jaarlijks herhaal, samen met Edward en onze kinderen. Vanaf hun geboorte zijn zij altijd met ons meegegaan naar Suriname.


Met mijn Europese blik begrijp ik goed de wensen en behoeften van onze reizigers. De combinatie van Edwards diepgaande kennis en liefde voor Suriname en mijn Europese perspectief blijkt ideaal. Veel van onze reizigers keren enthousiast terug en worden, net als ik, een beetje verliefd op Suriname!


Wij nodigen je van harte uit om deze liefde voor Suriname zelf te ervaren. Laat ons jouw perfecte reis op maat samenstellen en ontdek waarom dit land zo bijzonder is. Vraag vandaag nog een vrijblijvend reisvoorstel aan en maak de eerste stap naar jouw onvergetelijke avontuur in Suriname!

Januari 2024 Travelsuriname op de vakantiebeurs in Utrecht :

Team SU : ons eigen Surinaamse team ter plekke


Een Warm Welkom van Ons Team: Samen Jouw Perfecte Vakantie in Suriname Creëren


Naast ons Nederlandse team, werken wij nauw samen met een toegewijd Surinaams team ter plekke. Dit team regelt alle operationele zaken in Suriname: zij verzorgen de airport pick-up en zijn jouw contactpersonen tijdens je verblijf. Daarnaast werken we met eigen, ervaren gidsen die een aantal van onze tours begeleiden. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kennen wij alle ins en outs van deze tours, wel zo handig. Al onze gidsen spreken Nederlands en kunnen boeiend vertellen!

Je Eigen Combinatie


Wij geloven in de perfecte balans tussen vrijheid en gemak. Bij ons hoef je niet vast te zitten aan een vooraf uitgestippelde reis. Jij bepaalt het tempo en de invulling van je reis, terwijl wij er zijn om je te ondersteunen met onze expertise en kennis. Het gevoel van vrijheid gecombineerd met de zekerheid van een contactpersoon in een onbekend land maakt jouw vakantie onvergetelijk.


Wij hopen dat je net zo zult genieten van het prachtige Suriname als wij dat iedere keer doen. Ons doel is om jouw reiswensen te vervullen en je de kans te geven om Suriname in jouw eigen tempo en op jouw manier te ontdekken. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend reisvoorstel. Samen zorgen we ervoor dat jouw vakantie precies wordt zoals jij het wilt.

Hier een paar kiekjes uit ons eigen foto-album

happy family
Fay luiaard
DSC06937
Brownsberg 1
Brownsberg 2
Brownsberg3 3
DSC05028
DSC05653
DSC05855
DSC06745
Fay en Raf
98
vliegtuig
Coalkreek
Colakreek2
Kabalebo
Kabalebo2
Wat zeggen onze klanten:
anke groen
3 maanden geleden

Suriname is prachtig, vooral wat betreft de natuur (vogels, apen, luiaards, planten, regenwoud,.....). En eigenlijk nog maar heel weinig toeristen.
Travelsuriname zorgt voor een onbezorgde reis. Tijdens je reis heb je whattsapp-contact en kan je al je vragen stellen met supersnel antwoord. Je kiest je eigen reis-onderdelen, zoals fietsen, tochten naar het binnenland, rivierexcursie, relax-tijd, etc... Logistiek loopt het allemaal op rolletjes.

Bekijk meer
Floria Nijhof
3 maanden geleden

Teruggekomen uit Suriname kijken we terug op een veelzijdige en avontuurlijke reis waarin we kennis hebben mogen maken met de prachtige natuur en cultuur van het land. Voor het eerst hebben we voor een vakantie gebruik gemaakt van een reisbureau en dat is ons heel goed bevallen. Onze luchtvaartmaatschappij voerde diverse vluchtwijzigingen door, maar dit vormde voor ons dankzij Marijke geen probleem; ze paste ons reisschema daar telkens op aan. Doordat we volledig ontzorgd werden, hebben we volop van Suriname kunnen genieten. Marijke, dankjewel hiervoor!

Bekijk meer
Loes Fokker
5 maanden geleden

Fantastic trip to the heart of the Amazon, thanks to Travelsuriname. Every detail of our 3-week dream vacation was organized, without headaches we could just lean back and enjoy. We will definitely book with you next time!

Bekijk meer
Julie Visser
6 maanden geleden

Samen met mijn oma een reis door Suriname gemaakt. We zijn super fijn geholpen door Travelsuriname. Het was tot in de puntjes geregeld, goede gidsen, fijne hotels en duidelijke informatie. De communicatie met Marijke was snel en fijn. Het zorgde voor een relaxt gevoel tijdens de indrukwekkende reis door Suriname!

Bekijk meer
wim delrue
6 maanden geleden

Toen onze zoon besliste om op buitenlandse stage te gaan naar Suriname, kriebelde het bij ons om
hem achterna te gaan. We wisten echter heel weinig over het land en via internet kwamen we bij
Travelsuriname terecht. We waren onmiddellijk enthousiast over het ruime en gevarieerde aanbod
aan mogelijkheden om Suriname te gaan ontdekken. Na een online contact met Marijke waren we
helemaal overtuigd. Zij stelde daarna een reis op maat op waarbij rekening gehouden werd met onze
vragen en met het bezoek aan onze zoon. Alles werd piekfijn afgesproken en we ontvingen op
voorhand een mooi uitgewerkte planning.
Tijdens ons verblijf in Suriname verliep alles heel vlot. Ter plaatse maakten we kennis met een
topteam aan gidsen en chauffeurs die altijd stipt op tijd waren en ons onderweg met veel passie over
hun mooi land wisten te vertellen. We leerden veel bij over de geschiedenis van Suriname in
Paramaribo, we genoten van de rust op Seliba, we vielen van de ene verwondering in de andere in
Kabalebo,… Ondertussen volgde Marijke onze reis mee op vanuit Nederland en konden we haar
steeds via WhatsApp contacteren indien nodig.
Met heel veel dank aan Travelsuriname keerden wij na een zorgeloze vakantie terug met een grote
koffer mooie herinneringen!

Bekijk meer
Rozemarijn De Greeuw
8 maanden geleden

Nadat we Marijke op een reisbeurs in Amsterdam hadden leren kennen besloten met Travelsuriname onze reis naar Suriname te maken. Fijne organisatie met persoonlijke service! Tijdens het indelen van de reis fijn direct contact en tijdens de reis duidelijke info via whatsapp. Zo reis je zelf maar wordt toch alles netjes geregeld. Het was erg mooi!

Bekijk meer

WAT IS INBEGREPEN ?


Verblijf

  • Alle overnachtingen zijn inclusief ontbijt, tenzij anders aangegeven
  • Bij verblijf in het binnenland zijn alle maaltijden (incl. koffie, thee en water) inbegrepen.

Excursies

  • Tijdens alle tours en excursies wordt u begeleid door een Nederlands sprekende gids.
  • Tijdens de trips naar het binnenland is het vervoer, lodge en standaard excursieprogramma inbegrepen

Informatie

  • Na bevestiging ontvangt u een pakket met alle informatie en reisbescheiden per post. 
  • Wij houden tijdens de reis constant contact. U kunt dus tijdens uw reis altijd contact met ons of onze lokale vertegenwoordigerS\s opnemen.

Belasting

  • Toeristenbelasting en omzetbelasting bij de accommodaties is inbegrepen