Jouw reis, jouw route, jouw tempo


Bouw je eigen Suriname vakantie :

wij helpen graag !


Bij ons kun je een deel van je Suriname vakantie vastleggen door middel van Suriname vakantie blokken zodat je vrij bent om ergens langer te blijven als je dat wilt. Je kunt je eigen route en tempo bepalen maar je hebt wel de zekerheid tijdens je Suriname vakantie van een paar vastgelegde overnachtingen in Paramaribo en daarbuiten (bij mensen thuis of in een hotel), een betrouwbaar contactpersoon ter plaatse, een goede gids, en eventueel een auto en vlucht. Je hoeft je Suriname vakantie dus slechts voor een deel bij ons vast te leggen, hoe groot dat deel is bepaal je zelf !


Geen vaste groep, geen vast programmaWat leuk dat je hebt gekozen voor een Suriname vakantie!! Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van jouw Suriname vakantie. Wij hebben zelf veel trips en tours gedaan tijdens onze Suriname vakanties en helaas zijn we ook wel eens teleurgesteld thuisgekomen. Teleurstelling over de kwaliteit van de trip is vreselijk en dat willen we een ander besparen. Wij bieden alleen die trips waar wij persoonlijk en onze reizigers goede ervaringen mee hebben. In het prachtige Suriname zul je zeker gaan genieten van de warmte, de cultuur, de natuur, de mensen, de muziek en het eten.


                            


Kies uit ons aanbod van korte blokkenBevalt het, dan boek je tijdens je Suriname vakantie extra nachten bij.Hierdoor bepaal je dus ook de mate waarin jij zelf invulling geeft aan je Suriname vakantie. Want bij reizen hoort vrij zijn, je eigen tempo kunnen bepalen en genieten! Wanneer je Suriname niet of nauwelijks kent, is het fijn een "back-up" te hebben aldaar. Het is prettig bij iemand terecht te kunnen, iemand met ervaring en goede tips over "where to go and what to do". Heel relaxed is het dat iemand dit voor jouw Suriname vakantie al heeft uitgezocht ! Bekijk ons aanbod op Bouw je Suriname vakantie :of kijk eens bij Extra tours en trips, bel of mail gerust voor meer informatie, of bekijk de Filmpjes om een indruk te krijgen. We proberen een zo'n compleet mogelijk beeld te geven van Suriname, Paramaribo, de verblijven en de mensen.

Garantie


Travelsuriname is aangesloten bij het garantiefonds GGTO. Dit garantiefonds biedt reizigers de garantie dat zij hun betaalde reisgelden terugontvangen, en eventueel hun terugreis vergoed krijgen, als de betrokken touroperator is aangesloten en in financieel onvermogen zou geraken. Dat is wel zo'n veilig gevoel als u bij een van de aangesloten touroperators de reis boekt. Gegarandeerd op reis dus! De letters GGTO staan voor Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. De aangesloten touroperators werken zelfstandig en zijn gespecialiseerde direct-sellers.Wat zeggen onze klanten:
Loes Fokker
9 dagen geleden

Fantastic trip to the heart of the Amazon, thanks to Travelsuriname. Every detail of our 3-week dream vacation was organized, without headaches we could just lean back and enjoy. We will definitely book with you next time!

Bekijk meer
Julie Visser
1 maand geleden

Samen met mijn oma een reis door Suriname gemaakt. We zijn super fijn geholpen door Travelsuriname. Het was tot in de puntjes geregeld, goede gidsen, fijne hotels en duidelijke informatie. De communicatie met Marijke was snel en fijn. Het zorgde voor een relaxt gevoel tijdens de indrukwekkende reis door Suriname!

Bekijk meer
wim delrue
2 maanden geleden

Toen onze zoon besliste om op buitenlandse stage te gaan naar Suriname, kriebelde het bij ons om
hem achterna te gaan. We wisten echter heel weinig over het land en via internet kwamen we bij
Travelsuriname terecht. We waren onmiddellijk enthousiast over het ruime en gevarieerde aanbod
aan mogelijkheden om Suriname te gaan ontdekken. Na een online contact met Marijke waren we
helemaal overtuigd. Zij stelde daarna een reis op maat op waarbij rekening gehouden werd met onze
vragen en met het bezoek aan onze zoon. Alles werd piekfijn afgesproken en we ontvingen op
voorhand een mooi uitgewerkte planning.
Tijdens ons verblijf in Suriname verliep alles heel vlot. Ter plaatse maakten we kennis met een
topteam aan gidsen en chauffeurs die altijd stipt op tijd waren en ons onderweg met veel passie over
hun mooi land wisten te vertellen. We leerden veel bij over de geschiedenis van Suriname in
Paramaribo, we genoten van de rust op Seliba, we vielen van de ene verwondering in de andere in
Kabalebo,… Ondertussen volgde Marijke onze reis mee op vanuit Nederland en konden we haar
steeds via WhatsApp contacteren indien nodig.
Met heel veel dank aan Travelsuriname keerden wij na een zorgeloze vakantie terug met een grote
koffer mooie herinneringen!

Bekijk meer
Rozemarijn De Greeuw
3 maanden geleden

Nadat we Marijke op een reisbeurs in Amsterdam hadden leren kennen besloten met Travelsuriname onze reis naar Suriname te maken. Fijne organisatie met persoonlijke service! Tijdens het indelen van de reis fijn direct contact en tijdens de reis duidelijke info via whatsapp. Zo reis je zelf maar wordt toch alles netjes geregeld. Het was erg mooi!

Bekijk meer
Larissa van Asch
3 maanden geleden

Wat een fantastische reis hebben wij gehad. Toen we wilde boeken wisten we niet waar we moesten beginnen en kwamen we na wat zoeken bij travel Suriname terecht. Zo fijn dat er blokken worden aangeboden en dat je een reis op maat kan laten samenstellen. Wij wilde van alles wat, (cultuur, natuur, geschiedenis, spanning en sportieve activiteiten) en de reis was precies dat!
Ter plaatse is alles goed geregeld en staat er altijd vervoer klaar om je van de ene naar de andere activiteit/excursie te brengen. Fijn dat er persoonlijk contact is en dat je bij vragen altijd even kunt appen. Wij hebben een top vakantie gehad. Bedankt voor de super service! Groetjes Leo en Larissa

Bekijk meer
E. van der Leeuw
4 maanden geleden

Vanaf ons eerste contact tot aan de laatste reisdag alleen maar positieve ervaringen met Marijke en Edward van Travelsuriname. Ze reageren snel, werken met goed geïnformeerde gidsen en hebben betrouwbare contacten in alle delen van Suriname, ook in de minder toegankelijke gebieden. Én ze houden tijdens je reis contact via WhatsApp om te informeren of alles in orde is. Je voelt daardoor overal op je gemak.
Met de door Travelsuriname geadviseerde balans tussen activiteit en ontspanning hebben we elke dag genoten van onze zeer afwisselende reis. Hartelijk dank Edward en Marijke!

Bekijk meer

WAT IS INBEGREPEN ?


Verblijf

  • Alle overnachtingen zijn inclusief ontbijt, tenzij anders aangegeven
  • Bij verblijf in het binnenland zijn alle maaltijden (incl. koffie, thee en water) inbegrepen.

Excursies

  • Tijdens alle tours en excursies wordt u begeleid door een Nederlands sprekende gids.
  • Tijdens de trips naar het binnenland is het vervoer, lodge en standaard excursieprogramma inbegrepen

Informatie

  • Na bevestiging ontvangt u een pakket met alle informatie en reisbescheiden per post. 
  • Wij houden tijdens de reis constant contact. U kunt dus tijdens uw reis altijd contact met ons of onze lokale vertegenwoordigerS\s opnemen.

Belasting

  • Toeristenbelasting en omzetbelasting bij de accommodaties is inbegrepen