De plantage

De plantage


De Plantage is een resort op slechts 30 minuten rijden vanaf de Wijdenboschbrug in Paramaribo. U kunt hier genieten van tal van diersoorten, waaronder brulapen, doodshoofdapen en kapucijnapen. Luisterend naar de muziek van de verschillende soorten vogels, geniet u van een uitgebreid ontbijt in ons restaurant of van een drankje bij het zwembad of op uw balkon. Ook kunt u een begeleide wandeling maken door het bos.

Resort De Plantage beschikt over acht huizen in een groene omgeving; allen voorzien van een ruim balkon met hangmat, een voorkamer met comfortabele stoelen, koelkast en waterkoker. Daarnaast een slaapgedeelte en een ruime douche/toilet. In de vierpersoons huisjes zijn twee aparte slaapkamers met een dubbelbed en twee enkelbedden.


Het hooggelegen restaurant van Hotel De Plantage biedt rondom uitzicht over het gehele terrein. Hier bent u elke ochtend tussen 08.30 en 10.00 uur welkom voor een ontbijtbuffet. Tussen 13.00 en 15.00 uur kunt u genieten van een lichte lunch en vanaf 18.30 uur kunt u dineren. Alle gerechten zijn internationaal geori├źnteerd, maar zoveel als mogelijk bereid met Surinaamse producten.


                           

WAT IS INBEGREPEN ?


Verblijf

  • Alle overnachtingen zijn inclusief ontbijt, tenzij anders aangegeven
  • Bij verblijf in het binnenland zijn alle maaltijden (incl. koffie, thee en water) inbegrepen.

Excursies

  • Tijdens alle tours en excursies wordt u begeleid door een Nederlands sprekende gids.
  • Tijdens de trips naar het binnenland is het vervoer, lodge en standaard excursieprogramma inbegrepen

Informatie

  • Na bevestiging ontvangt u een pakket met alle informatie en reisbescheiden per post. 
  • Wij houden tijdens de reis constant contact. U kunt dus tijdens uw reis altijd contact met ons of onze lokale vertegenwoordigerS\s opnemen.

Belasting

  • Toeristenbelasting en omzetbelasting bij de accommodaties is inbegrepen