Prins Hendrik Suites

Prins Hendrik Suites 


Prins Hendrik Suites is gevestigd in een monumentaal pand in het hart van Paramaribo en beschikt over 3 stijlvolle gastenverblijven die van alle gemakken zijn voorzien.

De suites zijn sfeervol ingericht beschikken over gratis WIFI, minibar, box-spring bedden een ontspannen zitgedeelte en een ruime douche.


Prins Hendrik Suites ligt op een top locatie om de stad te verkennen en om uitstapjes te maken. De suites zijn rook- en huisdiervrij met gratis parkeergelegenheid.


Relax of lees een boek in een hangmat in de prachtige tuin en geniet vooral van het voordeel dat de meeste bezienswaardigheden, restaurants en winkels op loopafstand zijn.


Prins Hendrik Suites wordt beheerd door 2 gastheren : Dinesh en Bart, zij doen hun uiterste best om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Zij hebben een comfortabele, unieke en stijlvolle plek gecreëerd waar je je meteen thuis voelt. Ze hebben oog voor detail en weten zeer goed wat je nodig hebt. Zo is er bijvoorbeeld een gevulde koelkast en snacks bij aankomst en er zijn bordspellen en tijdschriften aanwezig.
WAT IS INBEGREPEN ?


Verblijf

  • Alle overnachtingen zijn inclusief ontbijt, tenzij anders aangegeven
  • Bij verblijf in het binnenland zijn alle maaltijden (incl. koffie, thee en water) inbegrepen.

Excursies

  • Tijdens alle tours en excursies wordt u begeleid door een Nederlands sprekende gids.
  • Tijdens de trips naar het binnenland is het vervoer, lodge en standaard excursieprogramma inbegrepen

Informatie

  • Na bevestiging ontvangt u een pakket met alle informatie en reisbescheiden per post. 
  • Wij houden tijdens de reis constant contact. U kunt dus tijdens uw reis altijd contact met ons of onze lokale vertegenwoordigerS\s opnemen.

Belasting

  • Toeristenbelasting en omzetbelasting bij de accommodaties is inbegrepen