Kekemba

Kekemba


Kekemba ligt in een rustige, groene omgeving vlakbij de Botanische tuin (cultuurtuin) en de dierentuin van Paramaribo.Het centrum is op ongeveer 3 km en in een paar minuten met een taxi te bereiken. Deze staat na een telefoontje van de gastheren binnen twee minuten voor je klaar en kost rond de twee euro. Op een minuut lopen van het resort is een supermarktje waar je de kleine boodschapjes kan halen.


Kekemba is een kleinschalig complex met 2 tot 5-persoonsappartementen voorzien van een volledig ingerichte keuken, badkamer met douche & toilet (warm/koud stromend water), televisie, dvd-speler, queen-size bed enairconditioning. Elk appartement heeft een eigen terras /zitje. In de tuin is een zwembad met ligstoelen maar ook schaduwrijke hut met hangmatten en een hot tub.


Dit appartementencomplex biedt verschillende typen appartementen voor 2, 4 en 5 personen en is daarom niet alleen interessant voor koppels, maar zeker ook voor gezinnen en groepsreizigers.

De eigenaren John en Lloyd zijn gastvrij, behulpzaam en zorgen dat je niks te kort komt tijdens je verblijf.


Dit is een heerlijke plek om in alle rust bij te komen. Kekemba is zeker ook zeer geschikt voor kinderen. Doordat er appartementen zijn kun je zelf koken, er zijn stapelbedden en de kinderen vermaken zich doorgaans uren in het heerlijke zwembad.
WAT IS INBEGREPEN ?


Verblijf

  • Alle overnachtingen zijn inclusief ontbijt, tenzij anders aangegeven
  • Bij verblijf in het binnenland zijn alle maaltijden (incl. koffie, thee en water) inbegrepen.

Excursies

  • Tijdens alle tours en excursies wordt u begeleid door een Nederlands sprekende gids.
  • Tijdens de trips naar het binnenland is het vervoer, lodge en standaard excursieprogramma inbegrepen

Informatie

  • Na bevestiging ontvangt u een pakket met alle informatie en reisbescheiden per post. 
  • Wij houden tijdens de reis constant contact. U kunt dus tijdens uw reis altijd contact met ons of onze lokale vertegenwoordigerS\s opnemen.

Belasting

  • Toeristenbelasting en omzetbelasting bij de accommodaties is inbegrepen