Bird Paradise

Bird Paradise


Familie Graanoogst is de eigenaar van Bird Paradise. Vol liefde en passie wordt er verteld tijdens een tour van ongeveer 2 uur over de dieren die op Bird Paradise te zien zijn.


Bird Paradise kun je vergelijken met de vlindertuin van Artis, maar dan met voornamelijk vogels, tropische Surinaamse vogels die vrolijk rondvliegen terwijl jij ze kunt ontdekken tussen de bomen. Wanneer je op 1 van de bankjes heel stil gaat zitten bestaat de kans dat de vogels juist naar jou toekomen !


Naast deze vogeltuin zijn ook nog grote volières waar Ara's, toekans, reigersoorten en zelfs 2 harpij-arenden zijn. Maar ook andere dieren als kikkers, slangen, schildpadden een ocelot en op een eilandje achteraan op het erf leven een paar aapjes, sommige aapjes zijn zeer blij je te zien en spelen graag met de bezoekers.


Familie Graanoogst zijn ware dierenliefhebbers en hebben veel kennis op allerlei gebied. Ze nemen deel aan fokprogramma's voor dierentuinen in Europa en ze fokken zelf zeldzame vogelsoorten. Ze worden ondersteund door de staat maar krijgen ook vaak dieren die hulp nodig hebben of zijn gevonden door de plaatselijke bevolking.


                            Bekijk hier : Travelsuriname bij Bird Paradise :


WAT IS INBEGREPEN ?


Verblijf

  • Alle overnachtingen zijn inclusief ontbijt, tenzij anders aangegeven
  • Bij verblijf in het binnenland zijn alle maaltijden (incl. koffie, thee en water) inbegrepen.

Excursies

  • Tijdens alle tours en excursies wordt u begeleid door een Nederlands sprekende gids.
  • Tijdens de trips naar het binnenland is het vervoer, lodge en standaard excursieprogramma inbegrepen

Informatie

  • Na bevestiging ontvangt u een pakket met alle informatie en reisbescheiden per post. 
  • Wij houden tijdens de reis constant contact. U kunt dus tijdens uw reis altijd contact met ons of onze lokale vertegenwoordigerS\s opnemen.

Belasting

  • Toeristenbelasting en omzetbelasting bij de accommodaties is inbegrepen