Bastion hotel - Commewijne

Het Bastion


Het Bastion behoort tot één van de comfortabele hotels in het district Commewijne. Het is strategisch gelegen langs de Suriname rivier pal naast het historisch (openlucht museum) Nieuw Amsterdam. Gasten kunnen op de pier van het hotel genieten van het prachtig uitzicht op de rivier onder het genot van een culinair hoogstandje uit het hoog aangeschreven hotel restaurant. De woning van een voormalige district-commissaris is gerestaureerd en omgebouwd tot hotel dat aan alle eisen van de moderne reiziger voldoet. Het vormt verder het middelpunt van district Commewijne als het gaat om kunst- en cultuurevenementen. Paramaribo en Leonsberg liggen aan de overkant van de Suriname rivier.


Faciliteiten


geenheel kleinkleinmiddelgrootgrootheel groot

Als een van de weinige hotels langs de Suriname rivier beschikt het Bastion over een sfeervolle houten pier annex restaurant /cafe met bijbehorende aanlegsteiger voor boten. Het is zodanig gelegen dat u kunt genieten van een prachtige zonsondergang. Zowel lekkerbekken als echte borrelaars komen hier flink aan hun trekken. Bij de Parwabar kunt u terecht voor heerlijke en exclusieve cocktails en in het restaurant “Tamarinde” worden er overheerlijke lokale en internationale gerechten geserveerd. Het cafe “de Lantaren” is een van de meest sfeervolle kroegen van Suriname. Met z’n compleet houten interieur is er een echte kroeg sfeer gecreëerd. Het ruim opgezette zwembad vormt een van de meest aantrekkelijke faciliteiten van het Bastion. Verder kunnen gasten onbeperkt gebruik maken van WIFI in de kamers en de openbare ruimtes.
De moderne Mangrove Meeting Room biedt de mogelijkheid om evenementen, meetings & congressen ter plekke te houden

WAT IS INBEGREPEN ?


Verblijf

  • Alle overnachtingen zijn inclusief ontbijt, tenzij anders aangegeven
  • Bij verblijf in het binnenland zijn alle maaltijden (incl. koffie, thee en water) inbegrepen.

Excursies

  • Tijdens alle tours en excursies wordt u begeleid door een Nederlands sprekende gids.
  • Tijdens de trips naar het binnenland is het vervoer, lodge en standaard excursieprogramma inbegrepen

Informatie

  • Na bevestiging ontvangt u een pakket met alle informatie en reisbescheiden per post. 
  • Wij houden tijdens de reis constant contact. U kunt dus tijdens uw reis altijd contact met ons of onze lokale vertegenwoordigerS\s opnemen.

Belasting

  • Toeristenbelasting en omzetbelasting bij de accommodaties is inbegrepen