Afobaka Resort

Afobaka resort


Afobaka Resort is een oord gelegen aan de linkeroever van de Surinamerivier, op steenworp afstand van het Prof. Van Blommensteinmeer, ook wel het Brokopondo stuwmeer genoemd.
Op het heuvelachtige en bosrijke terrein staan 6 bijzondere lodges. Deze lodges zijn voorzien van alle denkbare luxe, zonder het ‘bosgevoel’ te verliezen. Ontworpen met een open structuur en gevoel voor privacy, gebouwd met natuurlijke materialen en comfortabel voorzien van moderne apparatuur.

Om in uw gemak te voorzien, kunt u gebruik maken van het restaurant op het resort . Er is dagelijks een à la carte menu voor ontbijt, lunch en diner, speciale verzoeken, diëten of menu’s zijn zeker ook mogelijk.
Het restaurant is mooi aan het strand gelegen en u kunt dagelijks iets bestellen van de menukaart.
Op het resort kunt u genieten van uw welverdiende rust, comfort en

privacy.Alle lodges zijn verschillend qua indeling en grootte en hebben één of meerdere ruime terrassen. De slaapkamers zijn voorzien van airco, er is een toilet en een douche met koud en warm water aanwezig. De volledig ingerichte keuken is tevens voorzien van een koelkast, rijst- en waterkoker, gasfornuis, magnetron en barbecue. Hier kunt u uw meegebrachte proviand omtoveren tot smaakvolle maaltijden. Bij de huur van de huizen zijn handdoeken en linnengoed bij de prijs inbegrepen. Voor het bezoeken van het strand kunt u strandbaddoeken afhalen bij de beheerder. Zwemmen in de Surinamerivier is op eigen risico, houdt u rekening met een sterke stroming.


                           

WAT IS INBEGREPEN ?


Verblijf

  • Alle overnachtingen zijn inclusief ontbijt, tenzij anders aangegeven
  • Bij verblijf in het binnenland zijn alle maaltijden (incl. koffie, thee en water) inbegrepen.

Excursies

  • Tijdens alle tours en excursies wordt u begeleid door een Nederlands sprekende gids.
  • Tijdens de trips naar het binnenland is het vervoer, lodge en standaard excursieprogramma inbegrepen

Informatie

  • Na bevestiging ontvangt u een pakket met alle informatie en reisbescheiden per post. 
  • Wij houden tijdens de reis constant contact. U kunt dus tijdens uw reis altijd contact met ons of onze lokale vertegenwoordigerS\s opnemen.

Belasting

  • Toeristenbelasting en omzetbelasting bij de accommodaties is inbegrepen