google-site-verification=4CeUb3iDu-9GAm2gfBrBiCAGdAkrBZ5nQGyy7nT7zeQ google-site-verification=4CeUb3iDu-9GAm2gfBrBiCAGdAkrBZ5nQGyy7nT7zeQ s473ecgg67pk.surinametravel.nl. gv-hldinam3hvocvl.dv.googlehosted.com
 

Guesthouse Kekemba

Kekemba ligt in een rustige, groene omgeving vlakbij de Botanische tuin (cultuurtuin) en de dierentuin van Paramaribo. Neem de fiets of taxi om snel in het koloniale centrum te zijn. 

Kekemba is een kleinschalig complex met 2 tot 4-persoonsappartementen voorzien van een volledig ingerichte keuken, badkamer met douche & toilet (warm/koud stromend water), televisie, dvd-speler, queen-size bed en airconditioning. Elk appartement heeft een eigen terras /zitje. In de tuin is een zwembad met ligstoelen maar ook schaduwrijke hut met hangmatten en een hot tub.

Dit is een heerlijke plek om in alle rust bij te komen. Kekemba is zeker ook zeer geschikt voor kinderen. Doordat er appartementen zijn kun je zelf koken, er zijn stapelbedden en de kinderen vermaken zich doorgaans uren in het heerlijke zwembad.